:: новости :: история :: песни :: концерты ::
:: дискография :: видеография :: места ::
:: фотоальбом :: рукописи :: библиотека ::
    ! :: камчатка :: стена :: отзывы :: встречи ::
:: чат :: стихи цою :: обои :: песни цою ::
:: рисунки цою :: ссылки :: войти ::

расширеный

Критерії вибору смартфона

Пользователь Mamarika 


Критерії вибору смартфона
21 February, 2023 в 20:34
Добрий вечір! Зараз, під час вибору телефону, кожен з нас звертає увагу на деякі речі: кількість пам'яті, якість камери, об'єм акумулятора. Але на які моменти ви також звертаєте увагу? Які у вас критерії вибору телефону?
Re: Критерії вибору смартфона
22 February, 2023 в 16:43
Добрий день! Дійсно, якість камери та об'єм пам'яті найчастіші критерії вібору. Але варто звертати увагу не лише на це. Дизайн і матеріали, якість екрана і частота оновлення, процесор і пам'ять, батарея і час роботи, камери та алгоритми обробки фото, додаткові особливості - це все важливі функції, якими не варто нехтувати. Якщо ви хочете придбати дійсно якісний смартфон, то раджу звернути увагу на смартфони Samsung. Смартфон Samsung Galaxy A04 взагалі мій фаворит, який служе мені вже два руки без усіляких проблем. Купував його на https://www.moyo.ua/smartfon_samsung_galaxy_a04_4_64gb_green_sm-a045fzggsek/524485.html
Re: Критерії вибору смартфона
23 February, 2023 в 12:48
Я зертаю в першу чергу на ціну смартфона, бо не можу собі дозволити дорогий гаджет. Але, звісно, якість смартфони на першому місці. Для мене головне, щоб він пролужив мені декілька років без проблем.
Re: Критерії вибору смартфона
21 June, 2023 в 16:15
Дякую за поради!
Извините, только зарегистрированные пользователи могут писать в этом форуме.

***Click here to login







RomanKuehl.de